fbpx
Nyomj Entert

5 millió like | Itt az új facebook Porsche

A Porsche ismét megmutatta, hogy hogyan is kell megköszönni a következő milliomodik likeot egy facebook rajongói oldalon. Már-már hagyomány, hogy a milliós határ elérése után kiadnak egy különleges festéssel rendelkező autót, ami idén egy 911 Carrera 4S.

small0

1 millió rajongó neve (khmm Hank…) a 911 GT3 R Hybrid-en

small1

2 millió rajongó profilképe a Cayman S-en

Az idei online konfigurációs programban a rajongók maguk tervezhették meg az egyedi autót, mely aquablau mettalic kék színével és fehér 10 küllős 20″-os felnijeivel igazi különlegesség a Porsche-k között.
Az egyedi színen kívül egy 3,8 literes, 430 lóerős soros hathengeres motor kapott helyet a tervezésben, továbbá az autó felszereltségben szerepel a dupla hátsó szárny, az aero kit és a PASM sportfutómű. A facebook Porsche igazi különlegessége mégis az ajtón feltüntetett “5M PORSCHE FANS” és a küszöbbe gravírozott “Personally built by 5 Million Porsche Fans” feliratok.

small2 small3 small4 small5 small6

A német gyártó www.porsche.com/5million oldalán még 5 napig lehet jelentkezni a játékra melynek nyertese vezetheti majd a speciális facebook Porsche-t a Porsche Experience Centerben Silverstone-ban. A tesztvezetést egybekötik az “50 éves a Porsche 911” jubileumi ünnepléssel. Az nyer akinek barátai között a legtöbb Porsche rajongó van szóval hajrá!

small7