fbpx
Nyomj Entert

Absoloot x Nebouxii

Az Absoloot márka egyedi noteszeiről korábban már írtunk itt a hype-on. A csapat a noteszek mellett képeslapokat és csomagoló papírokat is gyárt, és minden terméknél mind a tervezésre mind a kivitelezésre nagy figyelmet fordít. Korábbi kollekcióikon olyan grafikusokkal dolgoztak együtt, mint Csordás Levente, Laki Eszter, Gilicze Gergő vagy Boldog Vince, így nem meglepő, hogy legújabb noteszeik is egy kollaboráció eredményei -ez azonban most mégis egy kicsit más. Az elsőre talán szokatlan párosításnak hangzó együttműködés másik tagja a színes, mintás, vidám zoknikat gyártó Nebouxii. A Nebouxii első kollekciója tavaly debütált és a márka megálmodói mindig is gondolkoztak olyan termékekben, melyek kiegészítői lehetnek a színes zokniknak. Így jött létre tavaly a zoknikhoz passzoló  fa és beton csokornyakkendő kollekciójuk, és ezt követte idén az új notesz kollekció.

A két márka találkozása az Absoloot márka fotósának, Puskás Nórának köszönhető, a többi pedig már jött magától, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. A zoknik mintái megihlették az Absoloot képviselőit és rögtön el is kezdődött az ötletelés a formákról, papírokról, megvalósításról. Az eredmény pedig magáért beszél: egy sor színes, vidám notesz-zokni párosítás, melyek külön-külön, de együtt is tökéletesen megállják a helyüket.

Az új kollekció május 10-én, vasárnap debütált a Pulse London trade shown-n, a Design Terminál és a HU+ szervezésében tervezett és letrejött HothouseHungary standon. A termékek külön-külön, de természetesen közös szettben is megvásárolhatóak lesznek majd, úgyhogy ha színes zoknira és ahhoz passzoló noteszekre vágytok, akkor figyeljétek mindkét márka webshopját, hogy ne maradjatok le!gergő IMG_5514 IMG_5516 IMG_5519 IMG_5523 IMG_5548 IMG_5570 IMG_5574