fbpx
Nyomj Entert

Adománygyűjtő automata a rászoruló gyermekekért | appy

Elindult az appy karácsonyi adománygyűjtő akciója, amelynek célja egyszerűen és gyorsan megváltani egy-egy rászoruló gyermek karácsonyi meglepetését, mindezt egy snackautomata segítségével.

Innovatív ötlettel kívánja segíteni az appy ernyőszervezet annak a tizenhárom alapítványnak a forrásokhoz juttatását, amelyek együttesen több ezer hátrányos helyzetű, beteg vagy fogyatékkal élő gyermeket — és családjaikat — támogatnak évente. A karácsonyi adománygyűjtő aktivitás célja felhívni a figyelmet az adományozás egyszerűségére és fontosságára: „Legyen automatikus a segítség!”.

Az Allee Bevásárlóközpontban megtalálható automatával fogyasztási cikkek vásárlása helyett tizenhárom különböző jó ügyet lehet támogatni 2000 Ft értékű ajándékkártya formájában. Ezek mindegyike egy-egy rászoruló gyermeknek jelent segítséget.

Az ügy jelentőségét kiemeli, hogy az Allee Bevásárlóközpont és a Coca-Cola közreműködésével megvalósuló projekthez társult az Unger and Partners is Unger Zsolt vezetésével.

A szervezet neve a happy szóból származik: mindig az adja hozzá a H betűt, aki aktuálisan támogatja a kezdeményezéseket. Tőled lesz az egész HAPPY!

Unger Zsolt

Puskás Peti és Dallos Bogi a projekt nagyköveteiként segítik annak sikerét.

„Azért álltunk a kampány mellé, mert tökéletesen egyetértünk az adományautomata-projekt üzenetének minden szavával: legyen természetes része az életünknek, hogy valamilyen formában, de odaállunk egy-egy ügy mellé. Mi is ezt képviseljük és tesszük is sok üggyel.” 

Puskás Peti és Dallos Bogi

További információ az appy oldalán elérhető.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük