fbpx
Nyomj Entert

Adventi naptár tele művészettel

A Barbusse Buro Illustration igazán egyedi adventi kalendáriumot készített az idei ünnepi várakozáshoz.

Szöveg: Szolomayer Márk

Három napja már meggyújthattuk az első gyertyát az adventi koszorún, hivatalosan is a célegyenesbe fordulunk a karácsonyi készülődéssel. Én személy szerint gyerekként imádtam az adventi naptárokat, a meglepetéscsokit minden nap, viszont az elmúlt években sehol sem találtam olyan változatot, amiben bármi fantázia lett volna.

Idén már nincs ilyen problémám, mert megtaláltam a képeken látható kalendáriumot. Az egyszerűen csak „szuper adventi naptárnak” elnevezett terméken minden naphoz rendelve egy művészi alkotást láthatunk, Barbusse-stílusúra hangolva.

A huszonnégy napra jut minden, legyen az Frida Kahlo, amint szemöldököt rajzol magának vagy Mürón diszkoszvetője, ahogy söröskupakot hajít Munch sikolya felé. A legszellemesebb talán van Gogh napszemüveges vigyora. De ez még igazából mind semmi, a többit mondják el a képek.

A termék a Le Chocolate des Francais és a Barbusse Buro közös projektje. Ha további szép csomagolású, különleges csokik is érdekelnek, akkor kattints a Le Chocolate des Francais oldalára!

Forrás: Behance

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük