fbpx
Nyomj Entert

Anna Dello Russo nyitja meg a Budapest Fashion & Tech Summitot

Harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Divat & Design Ügynökség a régió meghatározó divatszakmai eseményét, a Budapest Fashion & Tech Summitot. A vírushelyzetre való tekintettel ezúttal online, november 30. és december 1. között tartják az eseményt.

A rendezvényen nemzetközi szinten is elismert szakemberek többek között a fenntarthatóság, a változó üzleti modellek és a technológiai innovációk témaköreibe nyújtanak betekintést. A kétnapos szakmai fórumot a Vogue Japán szerkesztője, a stílusikon és divatszakértő Anna Dello Russo, valamint Bata-Jakab Zsófia, az Ügynökség vezetője nyitja meg.

A fórum célja, hogy Budapest felkerüljön a fenntartható divatfővárosok palettájára és iránymutató szerepet töltsön be egy környezettudatosabb közép-európai régió kialakításában. A nemzetközi előadók tolmácsolásában olyan, a divatipart érintő, fontos kérdések kerülnek előtérbe, mint a fenntarthatóság, a technológiai innovációk, a járványhelyzet divatiparra gyakorolt hatásai, valamint az üzleti modellek változásai. Az előadók listáján szerepel többek között Luceny Fofana, a Burberry marketingigazgatója és Stefan Siegel, a kortárs és kezdő tervezőkre nagy hangsúlyt fektető Not Just a Label oldal alapítója is.

A Budapest Fashion & Tech Summit hivatalos Facebook-oldalán lesz az esemény követhető. A részvétel ingyenes, az előadások angol nyelven zajlanak.

Forrás: Sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük