fbpx
Nyomj Entert

Az Off-Mustrán járt a HYPE

Hála az égnek a koronavírus-járvány nem volt képes minden eseményt eltüntetni a nyári naptárból. Habár sokáig kétséges volt, lesz-e idén bármilyen nagyobb, „szokásos” Hello Wood-rendezvény, végül az Off-Mustra létrejött a Művészetek Völgyéhez tartozó településeken.

Kapolcsnak és környékének sok szép emléket köszönhet a HYPEANDHYPER csapata is, és azt hiszem – leszámítva egy Lőrinc pap téri karácsonyi bulit –, innen ered az ismeretségünk a Hello Wooddal is, akiknek szintén sok mindent köszönhetünk.

Az idei Off-Mustra Vigántpetenden, Kapolcson, Taliándörögdön és természetesen a Hello Wood vidéki központjában, Csóromföldén zajlott, a feladat pedig közösségi installációk tervezése volt.

A nyolc csapattal együtt összesen közel százfős esemény a szokásos szabad, alkotói légkörben telt, amelyen mi is megtapasztalhattunk, amikor ott voltunk. Az utolsó napon együtt járta végig a teljes társaság a helyszínek, installációk és épületek mindegyikét, hogy este egy klasszikus záróbulival búcsúzzanak az együtt töltött héttől.

Erről a klassz hét napról forgattunk nektek egy rövid videót, hogy ti is láthassátok, milyen volt a 2020-as Off-Mustra:

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük