fbpx
Nyomj Entert

Bambi újratöltve!

A szocializmus korszakának kultikus üdítőitala, a Bambi mostantól megújult csomagolásban, négy új ízben vásárolható meg.

A retró, narancsízű Bambi üdítőitalt 1947-ben vezették be a hazai piacra és hosszú évekig töltötte be a magyar szénsavas üdítőital kizárólagos szerepkörét, egészen a nemzetközi, cukros riválisok megjelenéséig.

A kultikus brand most teljesen megújult formában érhető el a hazai piacon. A hiánypótló magyar craft-üdítőital 100%-ban természetes alapanyagaival, fermentálási eljárással és négy különböző ízzel kíván piaci rést betölteni a hazai üdítőital-szegmensben.

„Több éven át tartó piackutatás után realizáltuk, hogy a nemzetközi üdítőital-spektrumhoz képest a hazai termékek közül hiányzik a prémium craft-üdítőital kategóriája. Ekkor határoztuk el, hogy egy olyan retrómárkához visszanyúlva töltjük be ezt az űrt, amelyben a mai napig megvan a cool-faktor. Ez pedig nem lehetett más, mint a BAMBI.” – mondta Dorogi Éva, az ART WATER Kft. ügyvezetője.

Olyan új ízekre számíthatunk, mint gyömbér-boróka (Herby ginger), rebarbara (Cloudy rhubarb), narancs sevillai narancsvirággal (Twisted orange) és a citrusos citrom (Direct lemon). A megújult belsőhöz friss külső is társul – a márka újragondolt vizuális megjelenéséért az Unger and Partners felelt.

Bambi – ART WATER Kft. | Facebook | Instagram

A megújult Bambit itt találjátok: bambisoda.eu | heinemann.hu | kifli.hu |

Forrás: Sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük