fbpx
Nyomj Entert

Elegancia és brutalizmus ötvözete | SWAN Soda

A nyár hangulatát idéző, friss és üde: az ukrán székhelyű, fenntartható márkákra fókuszáló Orchidea Agency tervezett arculatot a Swan névre hallgató szódavíz márkának.

A Swan alapítója Artem Lebed, aki személyes indíttatásból döntött úgy, hogy elindítja saját természetes szódavízmárkáját: célja, hogy a tömegtermékek piacán található cukortartalmú italokat kiváltsa egy magas minőségű, cukortól és károsanyagoktól mentes, természetes ízesítésű szódaitallal.

Az Orchidea Agency elmondása szerint több mint tíz koncepciót dolgozott ki, míg eljutottak a végső változathoz, amely megfelelő módon közvetíti és adja át a márka üzenetét a design eszközének segítségével.

A címke végül fehér hátteret kapott, amellyel kontrasztban fekete, talpatlan (sans serif) logotípia tűnik fel, utalva a márka nevére: a „swan” angolul hattyút jelent. A logó kecsességét és eleganciáját tovább hangsúlyozták az „S” és az „A” betűk íves, karakteres kialakításával.

A szóda különböző ízvariánsaihoz elnagyolt, absztrakt formájú illusztrációkat társítottak, amelyek élénk színei friss és üde megjelenést kölcsönöznek a csomagolásnak.

„Az általunk létrehozott arculatterv az elegancia és a brutalizmus kombinációja” – emelte ki az Orchidea Agency.

Az Orchidea Agency munkáit már egy ideje figyelemmel kísérjük. Olvassátok el a róluk szóló korábbi cikkünket is, amelyben több projektjüket mutattuk be nektek:

Finom, női energiák | Orchidea Agency

Orchidea Agency | Web | Behance | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük