fbpx
Nyomj Entert

Elvonulni a stressz elől | Meditation Pod

Szürke, tojás alakú és belefér egy ember. Ez most nem egy vicc, hanem az OpenSeed által kifejlesztett és megvalósított meditációs fülke.

Szöveg: Szolomayer Márk

Az igazán scifi-hatású, futurista fülke napjaink egyik legkomolyabb társadalmi problémáját próbálja megoldani, vagy legalábbis enyhíteni: ez pedig a stressz. Kisebb-nagyobb mértékben mindenkit ér valamilyen nyomás vagy trauma, akár nap mint nap. Ezek hatásának csökkentése és a énidő visszaszerzése miatt fejlesztette ki az OpenSeed a Meditation Podot.

A praktikus koncepciójú fülke tökéletes hely lehet feltöltődni testileg, lelkileg egyaránt, akár az irodában is. Az anyaméh formáját idéző design segíti elhalkítani az elmét, hogy az igazán mély és fontos dolgokra tudjunk fókuszálni. A fülkén belül érintőképernyős panel segít kiválasztani a hangulatunkhoz leginkább illeszkedő meditációs programot, amely természeti hangokkal, fényterápiával és illóolajokkal egészül ki.

A fülkében relaxálhatunk egyedül vagy akár hárman is, csoportterápia gyanánt. Választhatjuk a fejhallgatós meditálást vagy a rejtett hangszóró használatát. Az állandó hőmérsékletet négy beépített ventilátor biztosítja. Az OpenSeed nem feledkezett meg a jelen helyzetben különösen fontossá vált higiéniáról sem; a fülke UV-fényes fertőtlenítést végez minden használat után.

Forrás: Yanko Design

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük