fbpx
Nyomj Entert

Emlékek bombabiztos helyen | one’s

Dísztárgynak is impozáns, de ennél jóval többet tud a one’s: faliórára emlékeztető dizájnnal őrzi emlékeinket, legyenek azok kézzel fogható vagy digitális formában elérhető formátumúak.

Ji Je Hong elegáns emlékszéfje ötletesen őriz mindent, ami emlék lehet. A falióraszerű tárgy lapján található digitális kijelző telefonunkon tárolt emlékeinkből táplálkozik: Bluetooth-kapcsolat létrehozása után a korábbi években ezen a napon készített képeket váltogatja, miközben ingája mozog, akár egy valódi óráé.

Amennyiben olyan emlékeink is vannak, amelyeket azért nem szívesen mutatnánk meg minden látogatónknak, válthatunk is a módok között: kiválaszthatunk egy albumot telefonunkon, amelybe csupa olyan fotó kerül, amely bátran felvillanhat a falon.

A one’s – amelynek neve a „someone’s memory”, azaz „valaki emlékei” kifejezés egy szeletéből született – azonban mindezen túl képes apró emléktárgyak tárolására is. Kis széfként kinyitható, hogy aztán a kijelző mögött található polcokon további emlékeinket gyűjthessük. A one’s belső tere igényeinknek megfelelően változtatható: három polcnak alakítottak ki benne, ezek közül azonban bármennyit szabadon eltávolíthatunk.

Forrás: Yankodesign

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük