fbpx
Nyomj Entert

Építsd meg saját városod | Townscaper

Experimentális játék szabályok nélkül, amellyel szokatlan szigetvárosokat építhetünk. Ismerjétek meg a Townscapert!

A Townscaperben nincsenek szabályok, nincs cél és nincs igazi játékmenet, csak az építés szépsége és a kreativitás. A játék arra ösztönzi felhasználóit, hogy elragadó falvakat, hatalmas katedrálisokat vagy cölöpökön fekvő városokat alkossanak, miközben utakat és csatornahálózatot is építenek.

Oskar Stalberg játékművész, a játék fejlesztője és tervezője olyan élményt szeretett volna nyújtani, amely játékszerként működik, nem egy adott játékmenetre fókuszál – a Townscaper az építés örömére összpontosít némi hanghatással fűszerezve, ami még élvezetesebbé teszi az alkotást. Használata nagyon egyszerű: a palettáról kell színt választanunk, majd a színes tömböket ráhelyezzük a szabálytalan rácsra és végigkövetjük, ahogy a Townscaper algoritmusa különböző házakká, boltívekké, lépcsőházakká, hidakká vagy udvarokká alakítja azokat.

Ha egy kis kikapcsolódásra vágytok és szeretnétek elmerülni az építés örömében, a Townscapert erről a linkről tudjátok letölteni. A játék egyelőre Windows rendszeren futtatható, de a közeljövőben macOS rendszeren is elérhető lesz.

Forrás: Design Milk
Oskar Stalberg | Web

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük