fbpx
Nyomj Entert

Vajon ki volt „Pest rózsája”?

Négy tematikus városnéző túrával tér vissza a Hendrick’s Gin kabrió busza, a H.E.L.G.A., amely idén nem csak Budapest, de a Balaton-felvidék szokatlan tereit is bebarangolja.

H.E.L.G.A., azaz a Hendrick’s Elragadó és Lenyűgöző Guruló Alkalmatossága a ismét útjára indul. Június 6-16. között 2 helyszínen, 4 rendkívüli témában, összesen 24 egyedülálló városnéző túrára várja a kultúrára szomjas érdeklődőket, akik egy jéghideg Gin&Tonik mellett garantáltan érdekes történeteket hallgathatnak majd a neves túravezetőktől.

Szerelem, divat, gasztro, éjszakai élet

H.E.L.G.A. idén többféle városnéző túrát kínál: a standard utakon a Hosszúlépés guide-jai gondoskodnak az idegenvezetésről, míg a prémium utakon hírességekkel, szakértőkkel lehet megismerkedni. Ők nem mások, mint Ott Anna, a Hadik Kávéház művészeti vezetője; Tomcsányi Dóri divattervező; Szauer Judit, a Balatoni Gasztrotérkép alapítója és Törőcsik Franciska színésznő.

És hogy milyen titkokra derül fény idén a guruló ginbár fedélzetén? Például, hogy hogyan próbált meg elcsábítani egy szobrot Ady Endre, ki tervezte Zita királyné koronázási ruháját, ki volt a „Pest rózsájaként” ismert luxuskurtizán és hány felhasználási módja van a tihanyi levendulának!

A fővárosi túrákat a méltán népszerű Hosszúlépés dolgozta ki. Ezek három téma köré épülnek: híres művészek és közéleti személyiségek szerelmi bonyodalmait, Budapest egykori és kortárs divatvilágát, valamint a 19-20. század titkos klubjait és bordélyházait mutatják be. A Tihanyról induló, szombati túrák pedig a gasztroforradalom felvirágzását és legnépszerűbb helyeit fedezik fel a Balaton északi partján, így az ott nyaraló közönség sem marad ki a H.E.L.G.A. nyújtotta egyedülálló élményből.

Uborka négy keréken?

A kampány ismét a Hendrick’s Gin rendkívül különleges világára épít: leglátványosabb elemét, az egyedülálló koktélpulttal felszerelt H.E.L.G.A.-t idén – a brand fő arculati elemének ihletésében – egy hatalmas, guruló uborkának öltöztették.  A fedélzetén utazókat a különleges túrák mellett egy egyedi fotósarok, a Hendrick’s Krónikák nevezetű városnéző kiadvány, valamint rendkívül kedvezményes áron (990 Ft) kapható Hendrick’s koktélok várják.

Ne maradj ki a nyár legGINtelligensebb kalandjából! Válts jegyet a H.E.L.G.A.-ra ITT!

H.E.L.G.A. menetrendje:

Csütörtök: Június 06. és 13.
Hírességek szerelmei Budapesten
18:00, 19:30, 21:00

Péntek: Június 07. és 14.
Budapest fashion világa régen és ma
18:00, 19:30, 21:00

Szombat: Június 08. és 15.
Gasztroforradalom a Balaton-felvidéken
11:00, 14:00, 16:00

Vasárnap: Június 09. és 16.
Titkos klubok és bordélyházak Budapesten
16:00, 18:00, 20:00

Itt bármi megtörténhet

A Hendrick’s egy magas minőségű, prémium gin, mely egyedi, rózsás és uborkás aromájával egy különleges világba repít. Itt bármi megtörténhet, akár az is, hogy az égből zsiráfok szállnak alá egy léghajóval. A Hendrick’s már a szlogenje szerint is egy „unusual”, vagyis egy „rendkívüli” gin, melynek szerethetőségéhez egyedülálló minősége mellett jellegzetes vizuális világa is hozzájárul. A gyártó célja, hogy Magyarországon is minél többen megismerjék a márkát, és szerelembe essenek azzal a váratlan, különös és egyedi világgal, amit a H.E.L.G.A., azaz a Hendrick’s Elbűvölő és Lenyűgöző Guruló Alkalmatosságának városnéző túrái idén is elénk tárnak; a rendkívüliség élményébe avatják be azon résztvevőket, akik június 6. és 16. között jegyet váltanak a 24 út valamelyikére.

 

 

 

 

Forrás: sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük