fbpx
Nyomj Entert

Happiness on Glue!

Megérkezett Ghyczy Dia és Kun Judit régóta várt falimatrica-kollekciója, a  Happiness on Glue, amely nemcsak egy újabb adag matricát jelent, hanem annál sokkal többet. A matricák majdnem mindegyike mögött húzódik valami mögöttes tartalom, de az alkotópáros törekedett arra, hogy az élet, a felelős szülői gondolkodás és a munka témakörét is kellőképp viccesen közelítse meg.

Az új kollekció minden egyes darabján látszik, hogy a két fiatal reklámveterán szereti tudatosan végiggondolni, hogy az egyes termékeik milyen igényekre válaszolnak, ez azonban nem akadályozza meg őket abban, hogy aztán az egészet egy igazán szórakoztató kontextusba helyezzék.

Fridge fights Fridge fights Toiletry

A gyerekszobába felhelyezett orvosi rendelős matrica például nemcsak megfelelő hátteret biztosít a gyerekek játékának, de akár az orvosi pályára is terelheti a gyerkőcöt, aki könnyedén tudja támogatni szülei nyugdíjaskori játékszenvedélyét. Más matricák abban segítenek a szülőknek, hogy estére eléggé kifárasszák a gyerekeket ahhoz, hogy a Grace Klinikát nyugodtan nézhessék. Továbbá Dia és Judit azt is lehetővé teszik, hogy a Mikulásban vagy a Facebook adatvédelmi beállításaiban már csalódott gyermekek valamiben újra hinni kezdjenek.

Doctor’s orders Leg fitness

Egyelőre munka és kacagás témakörökben böngészhettek a jobbnál jobb matricák között, amelyeket elsősorban gyerekszobákba és óvodákba, illetve lazább munkahelyekre terveztek.

Leg fitness

Jó tudni:

  • A matricák 60 különböző színben és a megadottól eltérő méretekben is kérhetők, ha az szimpatikus, csak kérdezzetek!
  • Ez a falimatrica vízálló, szóval nyugodtan körbe lehet pancsolni.
  • Óvatosan a felragasztásnál, csak egyszer lehet felragasztani.
  • Egy kis segítség, hogy hogyan kell felragasztani:

Honlap