fbpx
Nyomj Entert

Highlights of Hungary 2020 | Martinkó József

Az Octogon magazin főszerkesztője, Martinkó József ötödször vállal szerepet a Highlights nagyköveti csapatában.

Martinkó József felelősségének érzi, hogy támogassa a fiatal, hazai, feltörekvő tervezőket, ezért jelöltjei közt mindig helyet kap egy-két arra érdemes designer. Személyes preferenciája továbbá az irodalom és a színház, illetve igyekszik reflektorfénybe állítani az egészségügyi kezdeményezéseket is, amelyek idén, a covid miatt ráadásul kiemelt jelentőséggel bírnak.

A Highlights of Hungary idei szlogenje a „Hass, alkoss, gyarapíts!”, ennek kapcsán József kiemelte: ez a hármas egység mutatja a Highlights lényegét. Egymás nélkül, egyenként is lehet hatni, alkotni vagy gyarapítani, de az ideális jelölt az, akiben összekapaszkodik ez a hármas.

Fotó: Talabér Géza

„Az első körös válogatásra általában nyolc-tíz névvel érkezem, és csak ezután indul be a csere-bere. Zenei téren, azt hiszem, kissé lemaradtam, holott biztosan rengeteg tehetség és innováció jellemzi ezt a területet is. A népzene és a komolyzene eleve zártabb szelete a kultúrának, úgyhogy innen még inkább szükség van arra, hogy a bennfentesek megosszák a külvilággal, a nagykövetekkel és a Highlights-on keresztül a nagyközönséggel a friss, újító teljesítményeket!” – mondta el Martinkó József arra a kérdésre, van-e olyan terület, amelyről különösen örülne a közönség által ajánlott ötleteknek.

A Highlights-csapat 2020-ban a közönséget is bevonja a jelöltek kiválasztásába. „Szerinted melyik a legkiválóbb magyar teljesítmény 2020-ban?” – teszik fel a kérdést. Facebookon, illetve Instagram Storyban #hassalkossgyarapits hashteggel és @highlights_of_hungary tageléssel várják a figyelemre méltó hazai projekteket!

Octogon | Web | Facebook | Instagram
Highlights of Hungary | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük