fbpx
Nyomj Entert

Highlights of Hungary 2020 | Miki357

Pár hete adtunk hírt a Highlights of Hungary csapatának megújulásáról: a tagok már el is kezdték a munkát és hamarosan döntenek a jelöltekről. Ahogy az eddigi években, idén is parázs viták várhatók közöttük, hogy aztán valóban az év legkiválóbb ötvenöt magyar kreatív teljesítményét vonultassák fel a nagyközönség előtt. Mostantól hétről hétre újabb Highlights-nagykövetet mutatunk majd be itt, a HYPEANDHYPER-en, elsőként Szabó Miklós Mártont, aka Miki357 videoklip-rendezőt, aki idén először tölti be ezt a posztot.

A reklámfilmes és kliprendező Miki357 mindenhez igyekszik klisék nélkül nyúlni – szerinte ez az értékteremtés alapja. Hozzá a könnyedebb, szórakoztató, humoros témák állnak a legközelebb, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy valaminek ne lehet mélysége vagy komoly üzenete. Nagyon szeretné, ha Highlights-jelenlétével esélyt adhatna olyan projekteknek is, amelyek talán kevésbé magasztosak, de abszolút megérdemlik a figyelmet.

„Sok béna tartalmat is fogyasztok. Néha jobban kiderül, hogy mi a jó a rosszból, mint a jóból. Meg azt figyeltem meg, hogy engem vonzanak a mániákus emberek. Ha valaki szenvedélyesen tud fordulni a területe felé, bármivel is foglalkozzon, akkor amögött ritkán áll silány minőség. Meg aztán vizuálisan gondolkodó ember vagyok, talán egy kicsit jobb ízléssel megáldva, de azért igyekszem kimozogni, hogy ne kizárólag filmes jellegű produkciókat vigyek” – mondta el arra kérdésre, merrefelé keresi majd az inspirációt a jelölés folyamán. 

A Highlights of Hungary idei szlogenje a „Hass, alkoss, gyarapíts!”, ennek kapcsán Miki357 kiemelte: kifejezett célja, hogy olyan dolgok mellett álljon ki, amelyek túlmutat önmagukon, amelyek gondolatisága szimbolikus, így átültethető és hosszú távú, időtálló mondanivalójuk van.

A Highlights-csapat 2020-ban a közönséget is bevonja a jelöltek kiválasztásába. „Szerinted melyik a legkiválóbb magyar teljesítmény 2020-ban?” – teszik fel a kérdést. Facebookon, illetve Instagram Storyban #hassalkossgyarapits hashteggel és @highlights_of_hungary tageléssel várják a figyelemre méltó hazai projekteket!

Miki357 | Vimeo | Facebook | Instagram
Highlights of Hungary | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük