fbpx
Nyomj Entert

Hordozható hangstúdió | AudioWow

Kicsi, vezeték nélküli hangkártya, amely professzionális hangstúdióvá alakítja okostelefonunkat. Megérkezett az AudioWow!

A legtöbb okostelefon rendkívül fejlett teljesítményű kamerával rendelkezik, amellyel könnyedén tudunk nagy felbontású képeket vagy videókat készíteni. Ez rendkívűl kényelmes lehet akár egy fotós számára is. A beépített mikrofonok esetében ez már nem teljesen egyértelmű – ezen szeretne most változtatni az AudioWow névre hallgató eszköz.

A készülék tulajdonképpen egy négyzet alakú, hordozható külső hangkártya, amely igazi mobil hangstúdióvá alakítja telefonunkat. Segítségével kiváló hangminőségben rögzíthetünk zenét, podcastot, telefonhívást, interjút, ráadásul a felvett hanganyagot akár azonnal, könnyedén konvertálhatjuk szöveges formátummá.

Az AudioWow egy applikációval is kiegészül, ami rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. Szinte bármit szabályozhatunk rajta, például finomíthatunk a hangfrekvencián, csökkenthetjük a háttérzajt, vagy pár kattintással a hangsávot is teljesen eltávolíthatjuk, ha éppen karaoke-verziót szeretnénk készíteni kedvenc zeneszámunkból.

A mindössze 15 gramm súlyú, tenyérnyi nagyságú AudioWow teljes kapacitással 6 órán keresztül bírja feltöltés nélkül, így elegendő idő áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy akár egy hosszú podcast-epizódot is rögzíteni tudjunk. Az AudioWow könnyedén válhat majd a nagyméretű és drága hangrögzítő berendezések konkurenciájává.

Forrás: YankoDesign

AudioWow | Facebook | Kickstarter

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük