fbpx
Nyomj Entert

Kamilla tea új formában

A teáiról ismert maláj vállalat, a BOH kamilla teáját most egy rendhagyó kreatív ötlettel népszerűsíti: a sokaknál már jól bevált csomagolás design eszközéhez nyúltak, de egy kissit másképp: a gondolat nem állt meg a doboznál, hanem egészen a teafilterig egyéni csomagolást foghatunk a kezünkben. És ha ez még mind nem lenne elég, a kamilla tea nyugtató hatása akkor válik csak igazán nyilvánvalóvá, amikor a filtert a forró vizbe helyezzük. A dobozban található vulkán, viharfelhő, mérges medve és sárkány a meleg vízben a nyugtató kamilla kioldódásával egy időben békésebb formát öltenek: bárányfelhő, festői hegy, mosolygós medve és galamb formájában.
Ha a kamilla tea hosszú távon nem is oldja meg a problémát, az biztos, hogy a filter játékossága egy időre eltereli a figyelmünk.Annak érdekében, hogy minderről az átalakulásról ne maradjunk le, érdemes beszerezni egy hőálló üvegbögrét is az első doboz tea mellé.

boh-camomile-tea-calm-tea-bags-1-600-59147

teabag1

boh-camomile-tea-calm-tea-bags-4-600-22650

teabag example1

teabag example2

teabag example3

(source)The Malaysian company , BOH Camomile which known for its wide range of teas is now promoting in an unconventional creative way; they used the well-established packaging design tool for reaching out but, the idea did not stop at this package stage, but also the tea bag got an individual look. If all that was not enough, the soothing effect of chamomile tea will only become truly apparent when the filter is placed in the hot water. In the box you can find: volcano , storm cloud, angry bear and the dragon in warm water soothing chamomile with the illusion of a more peaceful time take shape : cirrus clouds , scenic mountains , in the form of a smiling bear and dove. Awesome!
Even if the tea is not solving our problems on a long run,  at least the playfulness of the filter is a small distraction in everyday life.

boh-camomile-tea-calm-tea-bags-1-600-59147

teabag1

boh-camomile-tea-calm-tea-bags-4-600-22650

teabag example1

teabag example2

teabag example3

(source)