fbpx
Nyomj Entert

Itt vannak a BASIC újdonságok | NON+

A „less is more” elvét valló ruhamárka BASIC gyűjteménye a korábbi szezonális kollekciók legnépszerűbb fazonjaival bővül időről-időre: a kínálatban ezúttal 13 új modell közül válogathatunk.

Az elmúlt tíz év során több mint 500 fazon került ki Kiss Sarolta, a NON+ márka alapító-tervezőjének kezei alól. Ebből a félezer különféle ruhadarabból válogat a tervező időről időre – így frissül a BASIC gyűjtemény az adott évszaknak megfelelően. A szezon közeledtével 10-20 modell kerül kiválasztásra, melyek a BASIC alapszíneiben (fekete, fehér, világos és sötét cirmos szürke, piros, valamint királykék) készülnek el. Ezúttal 13 régebbi BASIC fazon kerül ismét reflektorfénybe: a legyező felsővel például a 2018-as nyári kollekcióban már találkozhattunk, de több más modell is ismerős lehet a NON+ követői számára a korábbi szezonális gyűjteményekből.

„A BASIC újdonságok közül az egyik kedvencem a NON44-es fazon. Elég régi modell már, de időről időre berakjuk gyártásba, mert a legjobb nyári viselet, tengerparton én például kizárólag ebben vagyok. Ápol és eltakar, ugyanakkor lenge, és nagyon kényelmes” – meséli Kiss Sarolta.

A BASIC gyűjtemény – nevéhez hűen – olyan alapdarabokat vonultat fel, melyek könnyedén beilleszthetők a mindennapok ruhatárába. Tökéletes viseletet biztosítanak azoknak, akik csinos, vagány, nőies ruhadarabokra vágynak, és fontos számukra a kényelem. Mindezek mellett a BASIC ruhadarabok elvitathatatlan előnye, hogy jól kombinálhatók egymással, és tulajdonképpen nem kifejezetten kell alkalom ahhoz, hogy jól érezhessük magunkat bennük.

Most, amikor jónéhány haza divatmárkának – a koronavírus okozta önkéntes karantén miatt – újra kellett gondolnia aktuális kollekcióját, a NON+ háza táján efféle újratervezésre nem volt szükség, hiszen a márka a kezdetek óta sportosan elegáns, univerzális darabokat tervez. És amiben sosem kötnek kompromisszumot, az a magas minőségű pamut alapanyagok használata és a letisztult vonalvezetés.

A NON+ által vallott „less is more” filozófia és márkastratégia a hazai fashion brandek között is egyedülállónak mondható: a „slow fashion” márka mindegyik kollekciója nagyon is tudatos és átgondolt tervezés eredménye. Sőt, az a piaci rés, melyet a NON+ márkának sikerült kitöltenie, nemcsak országhatárainkon belül érvényes: Kiss Sarolta elmondása szerint nagyon sok vásárlójuk él külföldön, akik hazajárnak NON+ ruhát vásárolni, mert máshol nem találnak a magyar márkához hasonlót, vagy annak megfeleltethető alternatívát.

A teljes BASIC kollekciót a NON+ weboldalán találod.

Fotók: Kiss Lenke

NON+ | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük