fbpx
Nyomj Entert

Kortárs művészet kirakós formájában

Egy kanadai puzzlegyártó, a Four Point Puzzles a kortárs képzőművészet élvezetét és a kirakóssal való bíbelődés örömét hozta össze legújabb termékeiben.

A karanténközeli mindennapokban érdemes olyan otthoni tevékenységeket keresnünk, amelyek nemcsak hosszan kötnek le bennünket, hanem az élvezetesség mellett valami maradandót is adnak nekünk. Tökéletes e célra egy puzzle kirakása, a műfajon belül pedig egyedi lehetőség a Four Point Puzzles új kollekciójának két darabja, a Fade, amely Sara Andreasson eredeti műalkotásának kirakósverziója, valamint a Several Found Things Micah Lexiertől.

A Fade és a Several Found Things kirakósként

Mindkét puzzle ezer darabos készletben található a dobozban, így ha kiraktuk és bekeretezzük őket, valóban műalkotás érzetét kelthetik a nappalinkban. A Fade vízfestékszínekben pompázó, különleges formát ábrázoló, bátor színhasználatú alkotás, amelyen pihentető csak úgy elmélázni egy kicsit. A Several Found Things az alkotó betűkkel, diagramokkal, képekkel, számokkal és alakzatokkal kialakított bensőséges viszonyának lenyomata, ezáltal kifejezetten haladóknak szóló kirakós.

Four Point Puzzles | Web

Forrás: design milk

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük