fbpx
Nyomj Entert

Látogatás a Mandragora Design showroomjában

Scherfel Nóra cipői a kényelem és a természetesség hírnökei. A Mandragora Design showroomja estébe nyúlóan várja a látogatókat, akik megismerkedhetnek az őszi kollekcióval és egyedi rendelést adhatnak le az idei Budapest Design Week Nyitott Stúdiók programjának keretében.

Már a Mandragora logójában is megjelenik a brand filozófiája: a környezettudatosság és a nőiesség. A márka alapítója és a cipők tervezője, a természetrajongó Scherfel Nóra számára már a brand elindításakor fontos volt az öko szemléletmód, de olyan páratlan kényelemmel is szerette volna megajándékozni vásárlóit, melyből kevés van a lábbelik piacán.

Nóra közel 10 év nagyvállalati munkaviszonynak fordított hátat, amikor úgy döntött, hogy egy cipészmestert követve elmélyed a kaptafák világában. Már akkor tudta, hogy kevésbé a fazon, inkább az anyag érdekli, így hát az általa kifejlesztett cipőket sokszínű verzióban, eredeti olasz bőrrel bevonva tervezte meg. A Mandragora Design égisze alatt csak annyi pár szandál, balerina, oxford és magas szárú cipő készül, amennyi biztosan el is fogy, a felesleg pedig ékszerkészítőkhöz kerül, akik cserébe karkötőkkel és fülbevalókkal ajándékozzák meg Nóra vásárlóit. 

Aki ellátogat a Pasaréti úton, a természet ölelésében található showroomjába, estébe nyúlóan válogathat a Mandragora cipői közül, egyedi rendelést adhat le – és apró meglepetésekben is lehet része. Nóra emellett online programmal is készül Facebook-oldalán, amelynek során márkáját és legújabb kollekcióját mutatja be.

Programtípus: ONLINE, OFFLINE

A Budapest Design Week programjai az eseménysorozat hivatalos weboldalán követhetők.

Fotók: Mohai Balázs

Mandragora Design | Web | Facebook | Instagram
BDW | Web | Facebook | Instagram

Forrás: BDW

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük