fbpx
Nyomj Entert

Lemezjátszó és bútor egyben

Minimalizmus és elegancia egy igazán high-tech tárgyban: ez a Moiless által tervezett lemezjátszó, amely nemcsak zenével tölti meg a teret, hanem rendkívüli designjával a lakásunkat is szépíti.

Szöveg: Szolomayer Márk

A bakelitlemezek újkori reneszánszának köszönhetően újra fizikai formában élvezhetjük a lemezeket, valamint az egyedi hangzást is, amit csak az acetátba karcolt barázdáktól kaphatunk meg. Nagyon sokféle lemezjátszót találunk már a piacon, de kevés köztük az igazán különleges designnal rendelkező. Akinek az esztétika legalább olyan fontos, mint a hangminőség, annak itt van a Moiless Gramofon.

A cég állítása szerint tervezni olyan, mint regényt írni; a tárgyak történeteket mesélnek, érzelmeket fejeznek ki. Ez a gondolatiság tetten érhető ebben a különleges gramofonban is – igazán modern, a minimalista luxus érzetét kelti. A faállvány, amelybe a lemezjátszót építették, olyan, mintha egy darabból lenne kifaragva. A tányér mellett természetesen hangszórók is helyet kaptak a fa borításban. Ezeken kívül semmi egyéb sallang nincs benne. A lejátszó alatt kialakított tárolóban gond nélkül elférhet a lemezgyűjteményünk.

Moiless | Web

Forrás: Yanko Design

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük