fbpx
Nyomj Entert

Magyar tetoválóművész munkájával bővült Miki Vialetto gitárgyűjteménye | Grindesign

Telihold, kaszás és koponyák a reneszánsz rézkarcok aprólékos vonalvezetését idéző részletekkel ábrázolva: a leírás illhetne valamelyik Borbás Róbert aka Grindesign által készített tetoválásra is, ezúttal azonban az emberi test helyett egy hangszer volt a médium. A nemzetközi hírű magyar tetoválóművész Miki Vialetto magángyűjteményét bővítette egy egyedi festésű gitárral.

Különleges felkérést kapott Borbás Róbert tetoválóművész, miután tavaly megjelent „10 years of Grindesign” című albuma, melynek előszavát Miki Vialetto írta. Miki Vialetto, a Tattoo Life magazin és kiadó alapító-vezetője a tizenöt évig futó The London Tattoo Convention tetoválórendezvénynek fő szervezője is volt. Munkája során jelentős ismeretségi körre tett szert a tetoválószakmában, nagyban hozzájárult a tetoválás mint művészeti forma általános elismertségéhez és promótálásához. Mivel nem csupán a tetoválásokért, de a zenéért is rajong, Vialetto különleges magángyűjteményt hozott létre, melyben két szenvedélye ötvöződik. Kedvenc tetoválóit arra kéri fel, hogy gitárgyűjteménye darabjait egyedi festményekkel lássák el – így került a magyar Borbás Róberthez egy SCHECTER FLYING-V Jeff Loomis signature gitár, mely a több hónapnyi alkotómunka eredményeképp ma már a tetoválóművész hamisítatlan kézjegyét viseli.

„Miki szabad kezet adott nekem, ami nagyban megkönnyítette a dolgomat, mivel igazán különleges a gitár formája (ez egyben kihívást is jelentett). Igyekeztem szem előtt tartani, hogy ez a gitár is olyan darab legyen, amin a rá festett koncepció egységet alkot a gitár formájával és követi azt. Egy tetoválásnál ugyancsak rendkívül fontos, hogy harmónia legyen a test vonala és a megálmodott koncepció között” – mondta Robi a tervezői folyamatról.

Fotó: Saska Attila

Fotók: Bodnár Dávid

Grindesign | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük