fbpx
Nyomj Entert

Manuela I My Blue Sea

Kék tüll alatt hullámzó „selyem-víz”, „s” alakot húznak a parti nádasok. Ritmusra fénylő pont jelzi: vihar lesz. Előttem van Észak, hátam mögött Dél. „Ó a régi, ó a Balaton, régi nyarakon” – szól az a Cseh Tamás dal. A mi tengerünk.

Maráczy Manuela legújabb, tavaszi-nyári kollekciójában gyerekkori, balatoni emlékeit eleveníti fel – nagy családi horgászások, késő estig tartó strandolások, a klassz kertmozis vetítések. Örök élmények, amelyekről két lányának is mindig szívesen mesél. Ahogy eddig is, úgy a legújabb Manuela darabokat is Lili és Tamara mutatják be, Erdőháti Áron szuper felvételein.

A Manuela kids designt a „dekoratív minimalizmus” jellemzi, amely jól ötvözi a skandináv letisztultságot és a magyar kultúra színes, virágos világát. Ruháit kizárólag a legjobb minőségű anyagokból, 100 % bio pamutból és vászonból készíti. A különböző darabok mindig nagyon egyedi, különleges mintáit Manuela tervezi, amelyeket aztán kiváló minőségben, Törökországban nyomják rá az anyagokra. A Manuela-ruhák a tervező magyarországi manufaktúrájában készülnek.

Nézzétek meg Manuela korábbi kollekcióit is a weboldalán, az Instagram– és Facebook-oldalán is!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük