fbpx
Nyomj Entert

Mastercard

A Mastercard 2016-ban újította meg logóját és arculatát, hogy külsőségekben és metanyelvezetében is bemutassa jelenét és jövőjét; a digitális pénzügyi technológiákra való átállást. Ezt követően idén elhagyta a márkanevet is a logóból, hogy végül csak a két egymást fedő kör maradjon mert a master melleti card szó a mobil, netes és egyéb fizetések okán egyre kevésbé fontos. Most bejelentették azt a valamit, amit ők “sonic logo”-ként emlegetnek, és lényege, hogy az arculat vizuális elemei mellé hangok csatlakoznak, hogy elkísérjenek minket a márkával történő digitális, fizikai vagy hangalapú érintkezéseink során.

“A hang egy erőteljes és új dimenziót ad a márkánk számára és fontos eleme lesz a folyamatnak, ahogy az emberek felismerik a Mastercardot ma és a jövőben. Azt az ambíziózus célt tűztük ki magunk elé, hogy a Mastercard dallam hiteles lesz és egyedi, ugyanakkor globálisan és műfajokon át képes lesz alkalmazkodni.” – mondta Raja Rajamannar, a cég kommunikációs és marketing vezetője, aki egészen biztosan nagyon jól látja, hogy érintkezéseinka  legtöbb márkával radikális gyorsassággal alakulnak át.

Az alap zenei motívumon és a kiegészítő dallamokon számtalan ügynökség, művész és zenész dolgozott, köztük Mike Shinoda is a Linkin Parkból.

A márkát irányító csapat szerint is ellentmondásosnak vélt lokális és stílusokon átívelő alkalmazkodóképesség, szerintem nagyon ötletes elgondolád és a következő anyagokat hallva ti magatok is véleményt alkothattok, hogy szerintetek működni fog-e a dolog.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük