fbpx
Nyomj Entert

Megállókba költöző fotókiállítás | URBANLIGHTS

A galériák hagyományos tereiből kilépve, citylightokon lepik el Budapest köztereit a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia alapképzésén végzős hallgatók alkotásai.

A JCDecaux és a MOME végzős hallgatóinak közreműködésében létrejött utcakiállítás tizenegy tehetséges fotóművész munkáit mutatja be és teszi elérhetővé a városi közösség számára. Az érzékeny és történetmesélő képeket augusztus 4.-étől egészen augusztus 14.-éig fedezhetjük fel fővárosi busz- és villamosmegállókban. 

Eördögh Lola

A kiválasztott műalkotások tizenegy különböző, egyedi szemszögből reagálnak az utóbbi időszakra jellemző bizonytalan körülményekre és a társadalmi, tudományos és környezeti változásokra, miközben segítségükkel bepillantást nyerhetünk a fényképészet sokrétű önkifejezési formájába is.

Nemeskéri-Tóth Zsófia

A kiállítást augusztus 5.-én Kudász Gábor Arion fotográfus nyitja meg. A gyülekező a Bem József téren lesz, ahonnan a szervezők egy városi séta keretén belül az alkotások helyszíneire kalauzolják a résztvevőket. A megnyitóval kapcsolatos további információk az URBANLIGHTS Facebook eseményén érhetők el.

Orbán Szilárd
Turi András
Varga Domonkos

Ha pedig nem éritek be a citylightokon szereplő műalkotásokkal, a teljes fotósorozatokat és azok leírásait az URBANLIGHTS weboldalán tudjátok megtekinteni.

Kiállító művészek: Eördögh Lola, Gajda Barna, Horváth Adrienn, Kepes Dorottya, Lászlók Noel, Nagy Izabella, Nemeskéri-Tóth Zsófia, Novák Doro, Orbán Szilárd, Turi András, Varga Domonkos

URBANLIGHTS PHOTO EXHIBITION | Web

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük