fbpx
Nyomj Entert

Méltó hely a tollaknak, ceruzáknak

Íróeszközeid megérdemlik, hogy gondosan tárold őket! Ducsai Judittal együttműködve, a jellegzetes, minőségi színes bőrpalettából válogatva, és vászonnal kombinálva elkészült a Bomo Art tolltartó kollekciója.

Különböző formájú és méretű tolltartó, 3 stílust tükröz, és funkciója szerint is 3 különböző megoldást kínál. Mostantól méltó helye lesz a tollaidnak és ceruzáidnak: A „Sketch” (skicc) egy kisméretű, erős vászon tolltartó, amit kék vagy konyak színű bőrrel szegélyeztek, zippzárral záródik, és meglepően sok íróeszköz fér bele.

Az „Etching” (rézkarc) tolltartó, fekete és vörös bőrből készül. Kigörgethető megoldása segít abban, hogy minden íróeszköznek vagy szerszámnak meglegyen a megfelelő helye.  Elegáns, és kis helyen is elfér.

A „Collage” (kollázs) tolltartó az előző két modellt ötvözi. Erős vászonból készült, zöld vagy vörös bőrszegéllyel és kigörgethető toll és ceruzarátárolóval, amiben akár ollót, ecsetet, szikét és egyéb szárszámokat is tarthatsz. A középső zsebet pedig egy A8-as Bomo Memo számára tartják fenn, ami minden egyes ilyen Collage modellhez jár, hogy mindig kéznél legyen, ha fel kellene jegyezned vagy le kellene skiccelned valamit.

A Bomo Art X Ducsai Judit tolltartókat megvásárolhatjátok a Bomo Art webshopjában!

ITT megnézhetitek a korábbi közös táska kollekciójukat is.

 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük