fbpx
Nyomj Entert

New York Fashion Week kicsit más szemmel

A divathetek idején, nem csak a backstage és a kifutók világa vonzza a divat őrültek tekintetét. A bemutatókra érkező vip vendégek megjelenéséről újságok hada cikkez, a street fashion rovatok pedig ontják magukból a meghívottak outfitjéről készült fotókat.  A divat nagyjai és hírességei pompáznak mindenhol, az összes bemutatóra egy újabb ruhakülönlegességet és világmárkát felvonultatva.

Michele Moricci olasz grafikus és divatszakértő, a divathetek világát gondolta újra, a ’90-es évek jól ismert mesesztárjaival. A sorozatok szereplői karakterükhöz legjobban illő outfittekben keltek újra. A divathetén, Lisa Simpson Marc Jacobs szettben vonult fel, míg Beavis és Butthead stílusosan, Jeremy Scott-ban érkeztek, a designer elképzelése szerint. A New Yorki divathét legjobb válogatásai.

Lisa-Simpson-Marc-Jacobs-Swagger-New-York-723x1024 Angelica-Pickles-DVF-Swagger-723x1024 Beavis-And-Butthead-Swagger-New-York-723x1024 SailorMoon-Rodarte-Swagger-New-York-723x1024 Captain-Planet-Hood-By-Air-723x1024 Daria-PrabalGurung-Swagger-New-York-723x1024