fbpx
Nyomj Entert

Nosztalgiázz levélpapírral

Izgatottan kiveszed a postaláda kulcsot a zsebedből. Először belenézel. Tök sötét van. Nyílik a zár. Vajon ott van-e a várva várt levél… A rajta lévő bélyeg is fontos, de annál jobban érdekel a levélpapír. Szívecske, valami állat vagy egy légballon? Mindnek jelentése van. Most ezt a lélegzetelállító pillanatot idézhetjük fel, amikor kézbe vesszük a Bomo Art új letterpress levélpapírjait.

A letterpress, azaz magasnyomású technikával történő nyomtatás, fém- vagy műanyag nyomóformáról történik. Ezek maratott, majd vésett fém klisék. A nyomóformán, a nyomóelemek síkja reliefszerűen kiemelkedik, ezekre kerül a festék. Ezért is nevezzük magas-nyomtatásnak, mert a szöveg és kép elemeinek (gyűjtőnéven nyomóelemeknek) síkja magasabban helyezkedik el, mint a nem nyomó elemeké.

Ezt a technikát, már korábban is alkalmazták a Bomo névjegykártyákon, a kitűzők címkéin és az átkötő szalagokon, és már egy ideje tudják, hogy levélpapírokon is szeretnék kipróbálni. Ez most valóra is vált!

A 9 féle designból egy-egy minta 12 db-os csomagban vásárolható meg: Róka, Róka és Bagoly, Pillangók, Blanchard ballon, Hosszú ballon és Le Tricolor ballon, Őzbak és toboz, Dámszarvas, Tipografikus kéz, Art Deco.

A különleges levélpapírok díszdobozban is elérhetőek. A mintákhoz illő, csomagolópapírokkal borított fiókos dobozokban 24 db levélpapír és 24 db, a doboz mintájával megegyező grafikájú papírral bélelt boríték található. Ha kifogytak belőle a levélpapírok, bármikor pótolhatjuk, a dobozt pedig irattartónak is tudjuk használni az íróasztalon, vagy a könyvespolcon.

Nézzétek meg ezt a kis videót arról, hogyan nyomtatták a Bomo Art új letterpress levélpapírjait:

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük