fbpx
Nyomj Entert

Projecteo

Szinte szívbemarkoló érzés volt meglátni. Mint egyesek egy tengerimalac purrogásakor, vagy bármiféle cuki overload idején, na pont azt éreztem. Aztán persze rájöttem, hogy mint minden ilyennek, nagyjából semmi értelme sincs, de ez is mégis azon haszontalan tárgyak körébe tartozik, melyet azonnal megvennék ha előttem lenne valahol – hál’ istennek a rendelés már elég akadály -, s hosszasan hordoznám körbe a tenyeremen, mindenkinek elbüszkélkedve vele.

Ezt a hatást ma a projecteo projektnévre hallgató pici projektor váltotta ki bennem, mely a kickstarteren futó számtalan projekt közül az egyik. Projekt.

A terv annyira meglett támogatva, hogy ezen betűk leütésekor 151%-on áll a fund, szóval lesz ilyen. Előrendelés ON. Amúgy a dolog szerintem otthon sem kivitelezhetetlen. A háttérvilágítást egyetlen led adja, és 35mm-es képek vannak úgy kialakítva, hogy egy revolvertár formában 9 kis kép férjen el.

A vetítő az instagram képeink vetítésére hivatott, és a slideokat majd a gyártó cégtől tudjuk rendelni szóval biznisz is van benne a vetítőgyártáson kívül. Felhasználási területe végtelen, ajándékba, házibulikba, promohoz, utcai iváshoz egyszerűen elengedhetetlen.