fbpx
Nyomj Entert

ScanLAB

Néhány éve még csak kísérleti stádiumban lévő 3D szkennelés ma már komoly szerepet játszik a tudomány számos területén. Egyedülálló lehetőség nyílik ezen szkennelési technikával olyan betekintésekre és rálátásokra, amit korábban csak hosszas 3D grafikázással lehetett elérni.
Matthew Shaw és William Trossell által életre hívott ScanLAB  project már bizonyított, hiszen egyedülálló munkáikkal hihetetlen látványos és részletes képet készítettek számos iparágban.

ScanLAB_01

httpv://vimeo.com/88178382

A cég aktívan részt vesz oktatási és a kutatási területeken.  Munkájuk során dolgoztak együtt az University College London építészeti karjával, vagy éppen kutatási és régészeti projektekben segédkeztek. Tevékenységükkel folyamatosan vizsgálják és fejlesztik rendszerüket, hogy a 3D szkennelési technológiájuk még részletesebb képet alkosson a környezetről és a leg megbízhatóbb környezetfeltérképező eszközzé válhasson a jövőben.
A csapat jelenleg is vezető építészekkel és tudósokkal dolgoznak együtt. Mindamellett, hogy a technológia pontos képet alkot a környezetéről rendkívül látványos vizuális élményt nyújt mind belső- mind külső terek 3D-s leképzésével.

ScanLAB_03 ScanLAB_04