fbpx
Nyomj Entert

Szabadúszó lét kreatívok szemével | Balka

Közel negyven grafikus, illusztrátor és animációsfilm-rendező mutatta meg a Mint hal a vízben című online kiállításon azt, hogy mit gondol a szabadúszó létről. Az esemény a Budapest Design Week hivatalos programjaként valósult meg.

A Balka szervezésében létrejött online kiállítás célja, hogy diskurzust kezdeményezzen a szabadúszó lét mindennapjairól és közelebb hozza egymáshoz a különböző területek képviselőit.

A felkért alkotók statikus és mozgóképek formájában olyan, a kreatív szférára jellemző jelenségekre reflektáltak, mint az ügyfélszerzés nehézségei, a teljesíthetetlen határidők, az éjszakai és hétvégi kérések, a mindentudó ügyfelek, a kibogozhatatlan kreatív briefek vagy éppen a home office. A művek mindegyike egyedi és az alkotók saját stílusát tükrözi. A kiállítók között található olyan is, aki már hosszú ideje szabadúszóként tevékenykedik, de akad olyan is, aki pályafutása elején jár.

Bella Tamara: Aranyhal fixáció
Illés Hajnalka: ASAP
Láposi Zsófia: Life is a Beach
Marton Dániel: 5 perces meló
Muszka Máté Gergő: v8th_finalfinal

A kiállítás teljes anyaga a Balka Creative honlapján tekinthető meg. Jó hír, hogy a szervezők később szeretnék majd offline módon is bemutatni az alkotásokat.

Kiállítók: Bányai Zsófia, Bella Tamara, Bencsik Atos, Borsa Aliz, Covaciuné Czuczor Kinga, Debreczeni Zoltán, Elek Gita, Farkas Szandra, Fejős Hanga, Gázmár Saci, Huszlicska Áron, Illés Hajnalka, Kalmár Csenge, Kondor Zóra, Kovács Adél, Láposi Zsófia, Locsmándi Mátyás, Marjai Petra Lilla, Marton Daniel, Mészáros Gábor – game4d, Mihalik Nikoletta, Moldovan Alíz és Dózsa Tamara – Studio Oneperone, Moravszki Kata, Morvai Péter, Musinszky Bence, Muszka Máté Gergő, Nagy Aliz, Prakfalvi Anna, Stocker Alíz, Szabó Izabella, Szakály Réka Anna, Szőcs Eszter és Szepes Kriszti – Slag Kollektíva, Tihon Bernadett, Vándor Rita, Visky Dóra, Visnyai Zoltán, Zengővári Judit.

Balka | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Balka

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük