fbpx
Nyomj Entert

Tattly – instant tetkó

Mizo barátunk 1-2 héttel ezelőtt hívta fel a figyelmünket erre az oldalra, amely első pillantásra a szívünkbe lopta magát. A második szülinapját ünneplő Tattly instant tetkókat kínál bárkinek a világon, és ami még ennél is jobb nagyon egyszerűen, és olcsón (5$).

tattly_web

A folyamat nagyon egyszerű: belépsz az oldalra, gyorsan felállítasz magadnak egy account-ot, majd máris böngészheted a legcoolab (akarom mondani leghypeabb) designokat, amiket mind-mind designerek készítettek szerte a világon.

tattly_web2

Miután megtaláltad a neked tetsző darabot, darabokat, netán egy komplett szett-et, egy gyors PayPal pénzezés után máris repül feléd a tetkó szállítmány, amely meglehetősen rövid idő alatt célba is ér (hozzám Brazíliába kb. 1 hét volt). Minden tetkó egyébként szója tintából készül, és maximálisan odafigyelnek, hogy meglegyen a zöld vonal a legapróbb részletekben is, ahogyan azt illik. Arra is gondoltak, hogy a legtöbb ember nem is magának szánja a tetkót (tattly-t), hanem egy barátjának, vagy ismerősének, ezért egy kedves borítékot is mellékelnek minden csomaghoz (na meg egy ajándék tetkót!).

IMG_1380_800

IMG_1371_800

Az egész Tattly story egyébként 2011-ben kezdődött Brooklynban és az első szállítmányukat 2011 júliusában már postázhatta is a csapat, amely mára azért már több főt is foglalkoztat. Azon méláztunk, hogy vajon Magyarországon még hogyan lehet, hogy senki nem ragadta magához a jogot, hogy valami hasonló business-t készítsen. De sebaj majd mi! 🙂 Sok sikert kívánunk a Tattly-nek!

Lessétek meg a kis rövidfilmüket:

Our friend Mizo drew our attention to this page 1-2 weeks ago, which at first glance had a place in our heart for sure. Tattly is offering temporary tattoos for anyone all around the world, and what is even better, in a very simple and inexpensive ($ 5) form. Needless to say, they are now celebrating their 2nd anniversary, so the sale is up!

tattly_web

The order & tattoo selection process is very simple: you enter the page, quickly set up an account for yourself,  then you’ll be able to browse the coolest ( better to say hypest) designs which are all created with care by designers around the world.

tattly_web2

Once you’ve found your preferred piece, pieces, or even a complete set, you’re headed for the tattoo shipment, what will be dropped in a very short time (in Brazil was around 1 week for me) after a quick payment approval with PayPal. Every tattoo is made from soy ink, and they pay maximum attention to be green in every sense. They found out that most people do not even buy the tattoo himself/herself but they want to give the tattoo (tattly) as a gift to their friend, so there is a nice envelope accompanied each package ( and a tattoo gift as well!).

IMG_1380_800

IMG_1371_800

The whole Tattly story started in Brooklyn, NY in 2011, and they made their first shipment in July 2011. They were growing from year to year, and now they employ other people as well beside the founder team. We are happy that we could show another business success which based on a simple hobby or interest. Good Luck Tattly in the future as well!

Please check their extraordinary short clip as well: