fbpx
Nyomj Entert

Tiszteld a puskát!

Ha valakiben lenne kérdés azzal kapcsolatban, hogy egy fegyver lehet-e őrült menő, nos akkor tisztázzuk; lehet. Gondoljunk csak Clint Eastwoodra és magnumjára, és a felsorolást nem is kell folytatni. Szóval lehet. Lehet durva kialakítású vagy szépen megmunkált, az erő és határozottság, amivel egy mondatot alá képes támasztani egy lőfegyver, nyilván nem elhanyagolható.

Persze nem csak ebben az irányban kereshetjük fegyverünk értékét (?!), hanem a fegyverkezelés és készítés tradícióiban, az ezen a téren felhalmozott tudás kamatoztatásában és a fegyverek alázattal teli elkészítésében.

Ezen az úton halad Sruli Recht, aki divat és kiegészítő koncepciói után, egy már megjelenésében és tekintélyt parancsoló puskát tervezett, és most dobott piacra, mindössze 8600 euróért.

A fegyverből árad a felhasznált anyagok iránti tisztelet, a munkafolyamat precíz tervezésének és végrehajtásának szelleme, melyek eredményeképpen értő kezekből nem születhet más, csak olyasvalami ami térdre kényszerít mindenkit, aki a cső előnytelenebb pozíciót kínáló végére kerül.