fbpx
Nyomj Entert

TOBE Gallery X Easy Wine | Budapest

A Hold utcában megnyílt Easy Wine borbár-bisztróban nemcsak a borokhoz, de a kortárs művészethez is közelebb kerülhetünk.

Az innovatív borkóstolás és a fúziós bisztró konyha mellett az Easy Wine a kortárs művészetet is a profiljába illeszti. A Bródy Sándor utcában található TOBE Galériával együttműködve időről időre újabb kortárs műalkotások kerülnek kiállításra a bisztróban.

Első alkalommal a brazil származású, Barcelonában élő Carla Tabora Újraértelmezett fa (Árbol reinventado) című alkotása került a falra. Tabora a rajzot választotta médiumként, amely feloldja a fotográfiák szögletes keretét és körülöleli az installációt, lenyűgöző élményként sugallva a végtelenség képzetét. A művész fő szándéka az érzékek természeti térképének megalkotása, az emberi lét kérdéseinek újraértelmezése, amelyek nyomán egybeolvadunk a természetes közegünkkel és azon belül az élettel.

Az Easy Wine Budapestről:

A borkóstolás is lehet innovatív: idehaza a belvárosi Easy Wine bárban próbálhatjuk ki az olasz fejlesztésű WineEmotion rendszert, egy olyan automatát, ami az ízlésünkhöz szabva ajánl nekünk bort a bisztró közel 100 kiváló bora közül. A borválaszték különlegessége, hogy főképp olyan tételeket tartalmaz, amelyek ritkán érhetőek el poharas kiszerelésben. A kóstolás mértéke három mennyiség közül választható ki: negyed, 1 vagy 2 dl, amelyet a bor felett található gomb megnyomásával tölthetünk ki saját magunknak egyszerűen, gyorsan.

A cél, hogy minél kevésbé érezzük feszengősen magunkat, akár csak egy gyors ebédre, akár egy vacsorára térünk is be. A környezet is laza eleganciát tükröz, és ezt követi a menü is, fúziós bisztró konyha magyar és nemzetközi különlegességekkel.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük