fbpx
Nyomj Entert

Töltsd fel a telefonod vízzel!

A lámpásként is használható, praktikus HydraCell készülékkel akár tízszer is feltölthetjük telefonunkat, beüzemeléséhez pedig csupán két alkotóelemre van szükségünk: vízre és sóra.

„A legsötétebb időkben is megtalálhatjuk a boldogságot, ha az ember nem felejt el fényt gyújtani” – ezzel az Albus Dumbledore-tól vett idézettel vezeti fel a Yanko Design cikke a HydraLight legfrissebb újítását. A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola igazgatójától származó bölcsesség a Harry Potter-univerzumon kívül is érvényes: olyannyira, hogy még mi, egyszerű muglik (varázstalan emberek) is képesek lehetünk fényt csiholni akkor, amikor annak legnagyobb szükségét érezzük. Erre kínál megoldást a HydraCell készülék.

A környezettudatos kütyübe épített vízüzemű generátor működtetéséhez csupán egy kis sós vízre van szükségünk, amit a készülékbe öntve máris tölthetjük a telefonunkat kempingezés vagy kirándulás közben. Az elemlámpák és a népszerű power bank-készülékek alternatívájaként megjelenő HydraCell kevésbé terheli a környezetet, egy feltöltéssel pedig tízszer is feltölthetjük okostelefonunkat, vagy akár 100 órán át világíthatunk. A sárga vagy kék színben pompázó, rádiókészülékre emlékeztető szerkezet minden bizonnyal a lelkes túrázók must have darabjává válik majd!

A készülékkel kapcsolatos további érdekességeket megtalálod a projekt Kickstarter kampányában.

Forrás: Yanko Design

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük