fbpx
Nyomj Entert

Történetünk: Highlights of Hungary X HYPEANDHYPER

2011-ben nyitottunk egy blog.hu-s oldalt. Néhány hét múlva egy tumblr-t, majd rákövetkező tavasszal elindítottuk a hypeandhyper.com-ot. 2013 tavaszán Lackó metrós plakátjairól beszélhetett a Super Channel szervezte Behance Portfolió Review-n, az Erzsébet téren a Design Terminálban, ahol néhány hét múlva dolgozni kezdtem. Közben az alábbiakhoz hasonló dolgokat csináltunk a cikkek, beszámolók, interjúk és kitudja mik mellett:

Aztán 2016-ban majdnem abbahagytuk, miután megrendeztük a HYPE Pop-up vásárát, meg feltettük Budapestet az On the Grid térképére.

Számtalan ember megfordult a csapatban, a balkáni és baltikumi szabadúszóktól, az állandó munkatársakig, akikkel együtt vezettük el a jelölésig az oldalt.

Akik segítettek; se nem fontossági, de nem is abc sorrendben: Jávorkai Péter, Majsa Barbara, Szunomár Anna, Buczkó Dávid, Kendernay Márk, Boross Bence, Vadász Zita, Csiszár Zita, Mariházi Ádám és főleg Losánia Miklós, Mizó a csapat lelkiismerete, a gridek paganinije. Őket imádjuk és pusziljuk, a jelölés az övék is.

 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük