fbpx
Nyomj Entert

TPLS

A legjobb dolgok, vagy talán a legtetszetősebbek az én szememben általában olyan egyszerűek mint egy bot. Ezt a bot hasonlatot jó sokszor szoktam használni itt a hypeon is, ezért lehet van az olvasók közt olyan, aki már unásig olvasta ilyen irányú okfejtéseimet, ám mivel most is egy ilyen filozófiával megáldott üzleti koncepciót nézünk meg, nem tudom elhagyni az erről való filózást.

the_paris_liquor_store_21_580x387

Szóval a legjobb dolgok egyszerűek, mert nem kell hozzájuk sok duma hogy működjenek, mert nem kell körülírni, vagy túlmagyagyarázni, ahogy Fábry mester valamely sztorijának egyik szereplője mondta egyszer; “ami ami, az az”.

És ilyen ez a párizsi italbolt is az Opéra környékéről. Ez egy italbolt. Nem több. Persze nem Dragon keserűt árulnak, hanem főleg kis szériás, különleges üveges piákat, így nem biztos hogy az átlag Wizzairrel közlekedő budapestről bámészkodni indulót vettél célba vele, de attól még ennyi, semmi több.

the_paris_liquor_store_11_580x387 the_paris_liquor_store_10_580x387 the_paris_liquor_store_12_580x387 the_paris_liquor_store_13_580x387

Az üzlethelyiség is csak az ami, fekete táblafestékes és éppen ezért krétával firált falakkal meg egy nagy kirakattal.

Szóval ez ennyi. Italt árulnak. The Paris Liquor Store.