fbpx
Nyomj Entert

Új színekben a Tisza SPORT

A kétszeres Red Dot Design díjas Flying Objects formatervező stúdióval karöltve, a Tisza csapata tavaly egy majd 35 éves formát élesztett fel – a Tisza SPORT így ismét frissé és vonzóvá tudott válni a jelenkor elvárásainak. Most pedig már itt is az új kollekció, vadiúj színekkel.

Az eredeti Tisza SPORT cipő főbb design elemeit megtartották, ahogy a korabeli felirat tipográfiáját is átemelték a tervezés során. A mindennapi használathoz azonban egy rugalmasabb, új talpat kerestek, a felsőrész maximális kényeleméért pedig egy anyagában strukturált, rendkívül puha bőrt választottak.

Első körben egy szolidabb, az eredetire hajazó fehér-kék színkombináció mellett döntöttek, de már a koncepciótervezés során is rengeteg színt kipróbáltak. Ezekből választottak most négy verziót – erre a szezonra a Tisza SPORT így menő, ’80-as éveket idéző színeket kapott.

Mire befutottak a legyártott cipők, a kialakult, koronavírus-járvány okozta helyzetben a Flying Objects csapata már home office-ból dolgozott, így aztán otthon készítették el a kampányfotókat.

„Egy egész napra le se vettük őket magunkról, csak csináltuk benne a napi karantén-rutint lakáson belül. Egyébként is szeretjük nézegetni, simogatni, lakásban hordani a cipőinket, néha még az ágy mellé is lerakjuk éjszakára, mielőtt először felvesszük az utcára. Most erre ráadásul egy kicsit több időnk van” – mondta el Húnfalvi András, a Flying Objects egyik alapítója.

Ezen a linken ti is beszerezhetitek saját Tisza SPORT cipőtöket!

Tisza Web | Facebook | Instagram

Flying Objects Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük