fbpx
Nyomj Entert

Újragondolt bútorok és arculat | Plydesign

Még egy ok, amiért remélhetjük, hogy mielőbb újraindul a turizmus: a Tourinform-irodákba betérők mostantól a Plydesign által tervezett bútorok közé csöppennek majd. Mutatjuk a kollaboráció első eredményeit, illetve a tervezőcég új arculatát.

Ha igaz az az állítás, hogy a turisztikai irodák képviselik a régió és az ország arculatát, akkor Magyarország mostantól még jobb benyomást tesz majd az ide látogatókra. 2020 májusa óta ugyanis sorban kerülnek a Tourinform irodákba a Plydesign kifejezetten számukra tervezett bútorai.

A Tourinform kérésére a FLAGSHIP karfás szék vált a termékfejlesztés kiindulópontjává. A széket a tér és a felhasználók szükségletei szerint gondolta tovább a Plydesign. A bútordarabot 2017-ben tervezte Kerékgyártó András, a Plydesign vezetőtervezője a FLOTTA termékcsalád részeként. A széket bátran nevezhetjük a márka és tervező hitvallása egyik megtestesítőjének, mely formai kialakításában rezonál a modern élet kortárs problémáira, ebben az esetben az ülőmunkára.

A Plydesign háza táján nem ez az egyetlen újdonság: nemrég mutatták be új arculatukat, új logóval és szlogennel kiegészülve. A We do care szavakkal arra a filozófiára utalnak, melyet 2014-es alapításuktól fogva képviselnek, azaz az odafigyeléssel és tudatossággal történő tervezésre, valamint a tudásmegosztásra.

A cég tevékenységében kiemelt szerepet kap a tudásátadás – megalakulása óta aktív az akadémiai utánpótlás segítésében, a magyar
feltörekvő designerek támogatásában, valamint elkötelezett a designérzékenyítő céllal rendezett kerekasztal-beszélgetéseken és workshopokon való részvételben is.

Plydesign | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük