fbpx
Nyomj Entert

Végre Nintendo Switchre is itt a Super Mario 3D World

Valami régi, valami új: a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury két nagyszerű játékot hozott el a Nintendo Switch felhasználói számára. A klasszikus játék háromdimenziós változata és az ahhoz kapcsolt, nyílt világú kiegészítő végtelen szórakozási lehetőséget jelent!

Az első játék az eredeti, kétdimenziós Super Mario és annak későbbi, térbeli változatának keveréke: az egyes szintek alapvetően lineárisan építkeznek, de a karakterek szabadon mozoghatnak a térben. Az eredetileg Wii U-ra készített játék három másik gamer bevonásával a legélvezetesebb, amit virtuálisan is megoldhatunk a konzol internetkapcsolatának segítségével.

A Bowser’s Fury az első olyan Mario-játék, amelyben nem szintről szintre kell haladnunk, a kalandok tömkelege egy újszerű, hatalmas univerzumban vár ránk, melynek szépsége kiszámíthatatlanságában rejlik.

A két játék összekötésének apropóját az internet egyik hőse, a macska adja: a Super Mario 3D World-ben Mario és társai cicakosztümben falat mászni is képesek, míg a Bowser’s Fury-ben főhősünk időnként felhőkarcoló méretű MacskaMarióvá változik.

Forrás: Polygon

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük