fbpx
Nyomj Entert

Világszínvonalú designerek a 360 Design Budapest programsorozatában

A Magyar Divat & Design Ügynökség a Budapest Design Week szakmai partnereként huszonnégy hazai és régiós formatervezőnek kínál bemutatkozási lehetőséget a 360 Design Budapest programsorozat keretében. Az október 8-10. között megrendezett eseményen online és offline formában, élő és virtuális túrákon keresztül ismerkedhetünk meg a designszakma izgalmas termékeivel, és kerekasztal-beszélgetéseken is részt vehetünk.

A 360 Design Budapest kiállításán húsz hazai formatervező munkásságát ismerhetjük meg, akik nyílt jelentkezés útján kerültek be a kiállítók közé. A Magyar Divat & Design Ügynökség tizenegy termékkategóriában várt jelentkezőket az egyedi bútoroktól kezdve a különleges háztartási kerámiákon át egészen a jellegzetes betontermékekig. A kiállításon Adamlamp, Codolagni, Error n’more, Hannabi, Kele Sára, KOMONKA, Lakatos Ábel, LumoConcept, Miklósi Ádám, Oleant, Paper Up, Planbureau, Plydesign, Position Collective, RAWfiction, Regős Anna, Sixay, Socowoo, Studio Nomad, és Ungár Fanni termékeit tekinthetjük meg. A programsorozat virtuális terében gömbpanorámás felvételeken keresztül, online is bejárhatjuk a kiállítást, amely további négy régiós tervező munkáival válik teljessé.

A 360 Design Budapest a kereskedelmi lehetőségek elősegítését tűzte ki céljául, de emellett a design jövőjéről való, edukációs jellegű közös gondolkozásnak is platformot teremt. A háromnapos esemény alatt különböző podcasteket és kerekasztal-beszélgetéseket hallgathatunk meg, többek között a design DIALOG programsorozatának online beszélgetéseit vagy az „Út a gyártókapacitástól a saját designkultúráig – Merre halad a veszprémi bútoripar” című podcastet. Emellett egy rendhagyó regionális beszélgetésre is sor került majd a V4-es országok formatervezői között, mely a körforgásos modellre koncentrál.

További információkat a 360 Design Budapest Facebook eseményén tudtok elérni.

Forrás: Sajtóközlemény

*A Magyar Divat & Design Ügynökség a programot az aktuális hivatalos információk szerint alakítja és a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartja.

Magyar Divat & Design Ügynökség | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük