fbpx
Nyomj Entert

HYPE I Designer fürdőruha körkép

Újra kisütött a nap, melegszik az idő – egyre jobban sétálunk bele a nyárba. Már csak pár hét, és nyitnak a strandok. Őrület! De mit fogunk felvenni? Segítünk! Nagyon klassz, magyar tervezésű fürdőruhákat fedeztünk fel a napokban. HYPE-válogatás!

 

Lindamelinda

Retro stílusú, kifordítom-befordítom, csíkokkal, pirosban és pinkben. Nagyon szerethető darab! Külön karaktert ad a fürdőruhának, hogy nem a nyaknál vagy a háton kell megkötni, hanem a két vállnál. Ettől kicsit kislányos, ugyanakkor pont emiatt szuper egyedi is. Hosszanti csíkjai pedig remekül láttatják az alakot.

További infók a Málna Swimdress-ről ITT.

 

Philomén

A Philomén darabok alapját a prémium minőségű, újrahasznosított olasz anyagok adják, a fürdőruhákat magyar varrónők készítik, figyelve a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra. A Csabai Zita Filoména által tervezett ruhák mindegyike nagyon szép, klasszikus vonalú, ugyanakkor nem hiányozhat belőlük az a jó kis, izgalmas csavar sem, amitől aztán igencsak különlegessé válnak. Ez a bordó Hilda fürdőruha is olyan kivételesen elegáns lesz attól az elülső megkötéstől…

További infók a Hilda fürdőruháról ITT.

 

Undersea Bikini

Tóth Móni és Szomolányi Szandra, a közösen alapított Undersea Bikini márkájukkal, az óceánszennyezés problémájára hívják fel a figyelmet. Fürdőruháik anyaga elhasznált halászhálókból és egyéb műanyag hulladékokból készül, amiket búvárok hoznak fel a tengerek mélyéről. Így minél több fürdőruhát vásárolnak meg, annál kevesebb szemét károsítja tovább a vízi élőlényeket és környezetüket. Emellett az összes csomagolásuk újrahasznosított, környezetbarát. Sőt, ha elültetjük a márkacímkét, virág nő ki belőle.

ITT tudjátok megnézni a legújabb Undersea Bikini darabokat.

 

PELSO

A PELSO márkát 2012-ben hozták létre, Budapesten. Nevét a Balaton latin nevéről kapta. Fürdőruháik stílusára jellemző egyfajta időtlenség, ugyanakkor mindig illeszkednek az aktuális trendekhez, illetve szívesen inspirálódnak a 30-as, az 50-es, vagy a 70-es, 80-as évek nemzetközi divatjából is. Nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is terveznek.

A PELSO további fürdőruháit, kiegészítőit ITT nézhetitek meg.

 

Manuela kids design

Maráczy Manuela gyerekkori, balatoni nyaralásait felelevenítő új, tavaszi-nyári kollekciójában, a My Blue Sea-ben – a márkára jellemzően, mind színében és mintájában, mind fazonjában nem hétköznapi, és pont ettől olyan nagyon klassz – négyféle kislány fürdőruha is található.

A Manuela fürdőruhákat és az új kollekció további darabjait ITT tudjátok megnézni.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük