fbpx
Nyomj Entert

A hősök a magvak mögött | Backbone Branding

A Backbone Branding örmény ügynökség mestere az érzelmekre ható, történetmesélő csomagolásoknak, amelyek a márkák üzeneteiből táplálkoznak. Idei munkáik közül az egyik legemlékezetesebbre sikerült a HERO’S márka számára tervezett lett. Elöljáróban annyit mondunk: nem gondoltuk volna, hogy magvakat így is el lehet adni.

Ha van étel, melynek látványa nem túl izgalmas, és amelyről nehéz elképzelnünk, hogy nyálcsorgató vizualizációkat alapja lehet, akkor az az aszalt gyümölcs, nameg a mindenféle magok keveréke. Pedig az aszalványok és a magvak is a superfoodok közé tartoznak, melyek jótékony élettani hatásaik miatt az elmúlt években az egészséges táplálkozás és a vegán étrend térnyerésével párhuzamosan egyre népszerűbbekké váltak.

A Backbone Branding éppen ezt a tulajdonságukat ragadta meg, amikor a tizenhat különböző termékhez tizenhat karaktert tervezett, akik szuperhősökként erősítik az immunrendszert és védekeznek minden kórokozó ellen. Az immunerősítő csapat tagjai más-más történelmi korból származó sisakot hordanak és különböző etnikumok vonásait viselik magukon. Attól függően, hogy melyik gyümölcs és mag milyen vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, mindegyikőjüknek egy kicsit más a „szuperképessége” – ezeket olvashatjuk a csomagolások alján. A márkanév ugyanakkor valami mást is üzen: talán nem is a magvak az igazi hősök, hanem azok, akik az egészségtudatos életmód mellett döntenek.

Backbone Branding | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük