fbpx
Nyomj Entert

Anna Daubner SS ’19

Anna Daubner 2019-es tavasz-nyári kollekciója kicsit visszarepít bennünket a múltba. A klasszikus vintage fehérneműk, hálóingek, köpenyek sziluettjeiből és részleteiből merítve alkotott Anna nyárias és nagyvárosi darabokat.

„A széleken megjelenő csipke és a szatén átkötős ruhák, illetve a csíkos pamutvászon darabok mind az ’50-es évek hangulatát idézik, kicsit romantikus, mégis nagyon vagány vonalvezetéssel. Együtt jelenik meg a neglizsé és a farmerkabát, izgalmas színkombinációkkal ötvözve, így teremtve igazi boudoir hangulatot. A legújabb tavaszi-nyári saját minta követi az összhatás színeit, azonban határozott geometrikus ritmikájával finoman megtöri, feldobja a kollekció darabjait” – mondta el nekünk Anna.

A fiatal tervező nagyon fontosnak tartja, hogy minden ruha külön-külön is erősen megállja a helyét, és azt is, hogy azok a lányok, akik felveszik őket, magabiztosságot érezzenek. „Az Anna Daubner nő nem egy szuperszexi démon, nem egy femme fatale. Az én ideálom egy nagyon vidám, jókedvű, öntudatos nő, aki attól válik szexivé, hogy van humorérzéke, és fel mer venni akár olyan darabokat is, amiket az átlagember nem tenne” – jegyezte meg Anna.

Különlegesség, hogy a tavaszi-nyári kollekcióban nem csak ruhák, hanem – a márka életében először – ékszerek is lesznek, amiket a pénteki pre-order eseményen vásárolhatnak meg az érdeklődők. „Minden darab egyedi és megismételhetetlen, nagyon élveztem, hogy egy olyan területen próbálhattam ki magam, amire már nagyon régen vágytam” – mesélte el Anna.

SS ’19 Pre-order event – Anna Daubner
Időpont: 2019. március. 8. /péntek/ | 12:00 – 20:00
Helyszín: MARGOT Store | 1056 Budapest Irányi utca 10.

Az eseményen az elsők között próbálhatjuk fel, illetve rendelhetjük meg a legújabb tavasz-nyári kedvenceket. Ráadásul a rendelésünkre most 10% kedvezményt kapunk!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük