fbpx
Nyomj Entert

Beats Music | Zene hangulatodra hangolva

Beats? by Dr. Dre? Ismerős a név? Igen ez az a fejhallgató márka, aminek számos utánzatát láthatod az utcán, ugyanis valós árai horrid magasságokig érnek, személyes véleményem, hogy alaptalanul. De most egy másik businessbe is belevágtak, ugyanis most már elérhető a Beats Music szolgáltatás, amely egy hozzáértő zenei szerkesztők (állítólag 300) által igazgatott music stream. Na de a nagy lényeg talán nem is a stream, hiszen találkozhattunk már számos ilyen start-uppal, vagy komolyabb piaci szereplővel is, mint pl. a Spotify, hanem még inkább az az újítás, hogy helyzetünknek, hangulatunknak, vagy bármilyen állapotunknak megfelelően fogja kiválasztani a rendszer a számunkra legmegfelelőbb zenét, de talán inkább csekk az imagefilmet:

A szolgáltatás elérhető lesz telefonra iOS, Android, Windows Phone változatokban, valamint a számítógépünkre is lesz egy online felület. Nem fukarkodtak a zenei kurátokor, összesen 20 millió zeneszám került bele a legnagyobb kiadóktól. Ezen kívül tematikus csatornákat indítottak olyan legendás zenei gyűjteményeknek mint a Rolling Stones magazin, vagy a DJ mag. Sajnos kipróbálni még nem tudtuk, mivel ahogy anno a Spotify-ra, valószínűleg itt is el kell,hogy teljen egy kis idő, míg Európát eléri a szele, persze mire már az USA-ban jól letesztelték.

beats-music-designboom08

beats-music-designboom07

beats-music-designboom05

beats-music-designboom02

beats-music-designboom01Beats? by Dr. Dre? Sounds familiar right? Yes, this is the headphone brand, with many imitations on the street, because the real prices reached horrible heights, personal opinion: it’s not worth it. But now they got into another business with Beats music streaming service, which is managed by knowledgeable music editors (reportedly 300). Well, maybe the circus shot is not in the stream, such as we’ve already seen numerous start-up such as Spotify, but the innovation that the app reflects to our situation or mood, and will choose the most appropriate music for us anytime anywhere, but since most of us are more visualistic person it’s better to check the image video:

The stream service will be available for iOS, Android, Windows Phone platforms, and almost forgot on your dekstop computer as well. The musical curators weren’t greedy they added a total of 20 million tracks from the biggest labels like universal music group, sony music entertainment and warner music group. In addition they launched thematic legendary musical collections like the Rolling Stones magazine’s or the DJ mag’s list. Unfortunately we could not try, because it’s not available in Europe, hopefully it’s coming soon and we don’t have to wait as much, as we did for Spotify.

beats-music-designboom08

beats-music-designboom07

beats-music-designboom05

beats-music-designboom02

beats-music-designboom01