fbpx
Nyomj Entert

Bringa trófeák

Szerelések és felújításokkor rengeteg olyan alkatrész kerül a garázs sarkába, amiket fájó szívvel dobnál ki, meg aztán “biztos jó lesz még valamire” címszóval megőrzöl. Ilyenek a bringás alkatrészek is. Az a rengeteg gumi belső, kopott gumiköpenyek, szakadt nyergek, hajlott felnik még biztos jók lesznek egyszer. Valamire…

small0

A találékony emberek, azonnal új értelmet adnak ezeknek az alkatrészeknek és az interneten lelkesen megosztják mással ötleteiket.
Így tett Andreas Scheiger is, aki a közkedvelt nyereg-kormány párosításban utazik, olyannyira, hogy ezeket a használt “trófeákat” árulja saját oldalán.

Egy igazi bringabuzi nem tud ellenállni egy ilyennek, ugyanis nem csak dekoratív hanem a szarvként funkcionáló kormány fogasként vagy kerékpártartóként is használható.
Az osztrák tervező trófeáit újrahasznosított elemekből készíti különféle színeket kombinálva. Egy igazi DIY cucc, amihez nem kell mást tenned csak körül kell nézned egy kicsit a garázsban. Ha pedig nagy bringás vagy, tuti emlék és valódi trófea 1-2 leharcolt alkatrész megőrzése ebben a formában.

small1 small2 small3 small4 small5 small6 small7