fbpx
Nyomj Entert

extreme slovenia

Nekem úgy tűnik, hogy a szlovénok kreatívban nagyon  jók. Nem elég, hogy önálló szlovén építészeti irányzatról beszélhetünk, de annyira menők, hogy észrevették, szerepel az ország és nép nevében a “love” angol szó és ezzel és az i feel sLOVEnia kampánnyal megvettek mindenkit kilóra.

Most is csináltak valami faszát. Az ország adottságaiból következően teljesen természetes, hogy téli és extrém sportokban is nagyon sokan nyomulnak, s erre épül a turizmus egy része. Ez a koncepció is egy szállás/utazásszervező társaság identitása, mely már nem csak koncepció, hanem működik is. Magad is csekkoldhatod a extremeslovenia.com oldalon, és csorgathatod a nyálad, valamint elképzelheted mennyire menő lenne, Balaton, Bükk vagy Hortobágy identity ilyesféleképpen.

A terveket a supafrank nevű londoni kompánia készítette, amely két hölgyből – Katie Steelből és Vicki Turnerből – áll. Ketten együtt az about szerint alig húsz év tapasztalattal rendelkeznek, szóval elég fiatalok, de ennek ellenére olyan cégeknek dolgoztak mint a Disney, vagy a Jaguar. 2010-ben alapítottak saját csapatot, az fent említett supafranket, mellyel azóta világszerte találtak megrendelőket.