fbpx
Nyomj Entert

INSTA LÁV | lifeannalized

Kiss Annaliza mindig is imádta a rajzfilmeket; annyira szereti a figurák érzelemábrázolásait, hogy amikor vele történik valami vicces, hihetetlen vagy éppen szomorú, elképzeli, milyen lenne az egy rajzfilm képkockájaként. Az életben amúgy is mindig a történések pozitív aspektusát keresi: „egy rossz randinak vagy egy szakításnak is megvan a maga humoros oldala, és ha ezt helyezem előtérbe, úgy nekem is könnyebb túllendülnöm rajta, ráadásul, ha ezt lerajzolom és közzéteszem, talán másoknak is segíthetek ilyen módon látni a sokszor fájdalmas szituációkat. Hiszen a világ csak annyira tökéletes, amennyire mi magunk is. Az aktuális helyzetünk és önmagunk elfogadása fontos. A @lifeannalized projekt tulajdonképpen erről szól” – jegyzi meg.

Annaliza december közepén indította el Instagram-oldalát – teljesen tudatosan. Tizenkét nap volt még akkor karácsonyig, így – az ünnep nagy rajongójaként – a 12 days of Christmas című dalt dolgozta fel elsőként. Azonban az ötlet és a stílus kidolgozása már októberben körvonalazódott – egy halloweeni tök és pár „trick or treat” cukorka összetalálkozásának megörökítésével indult minden. Azóta leginkább a saját életéből dolgoz fel különböző helyzeteket. „Az egyik barátom egyszer azt mondta, hogy velem annyi dolog történik egy nap alatt, mint mással egy hónapban. Pedig amúgy ez nincs is így, csak valahogy képes vagyok bármilyen eseményből történetet gyártani, és hosszan mesélni róla. Így soha nem fogy ki a tár, mindig van miből ihletet merítenem” – mondta el. 

A rajzokat Paintben készíti – basic színek, kellemesen pixeles vonalak. „Ha a legegyszerűbb és a legolcsóbb eszközzel is tudok önerőből maradandót, másokat is inspirálva alkotni, úgy érzem, az már egy igazán jó szint, amiből pedig aztán még tovább lehet lépni” – jegyzi meg Annaliza, aki a MOME design- és művészetelmélet szakának elvégzése után jelenleg egy fotóügynökség sajtórészlegén dolgozik account managerként. A lifeannalized sorozatot a jövőben is napi szinten tervezi folytatni, emellett pedig egy könyv illusztrálásán is dolgozik.

Kövessétek ti is Annaliza @lifeannalized Instagram-oldalát! Szeretettel ajánljuk a hét minden napjára.


Insta láv rovatunkban az Instagramról szemezgetünk, nekünk tetsző, nagyon menő hype-tartalmakat.

1 Comment

  1. Gratulálok, imádom a rajzaidat , a bemutatkozásod megfogott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük