fbpx
Nyomj Entert

Luxuskamerát dob piacra a Leica

Daniel Craig színész és Greg Williams fotós kollaborációjából született meg ez a mindössze hétszázötven példányban gyártott fényképezőgép, melyet a Leica luxusra pozicionált áron kínál rajongóinak.

Elegáns fekete és arany színekben érkezik a limitált szériás Leica Q2, mely csak külsejében tér el a standard változattól: a belbecs épp ugyanaz, mint annak esetében. A fekete vázra arany betűkkel kerültek feliratok, illetve a márka történetében most először a nevet és a szériaszámot lézerrel gravírozták abba. A tradicionálisan piros színnel szerepeltetett Leica logót is egy fekete körben elhelyezett arany felirat váltotta ki.

„A Q2 számomra a tökéletes fényképezőgép, amelyet felesleges fejleszteni. Kiváltság és megtiszteltetés volt számomra a Leicával és barátommal, Greg Williams-szel dolgozni azért, hogy valami ennyire egyedit hozzunk létre.”

Daniel Craig

A fényképezőgép nappabőr pánttal érkezik, ezt az anyagot látjuk viszont a tokon is, elegáns mintával kiegészülve. Fekete selyemmel bélelt dobozzban juthatnak hozzá a kamerához annak szerencsés vásárlói: 2,7 millió forintnak megfelelő összegért kerülhet birtokunkba a James Bond stílusosságát megidéző fényképezőgép.

Forrás: Designboom

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük