fbpx
Nyomj Entert

Műholdak és űrhajók fából

Van az a pillanat, amikor meglátod és rögtön tudod. Mindegy hogy nő, egy tárgy vagy legyen szó akármiről, van az a pillanat tehát amikor rögtön tudod, hogy ez kell, ezt meg akarod fogni, otthon akarod tudni a tulajonodban mert az életed nem lehet minőségében ugyanolyan mint addig volt, ha tudod hogy létezik és nem a tiéd. Aztán arról most hallgassunk, hogy ezek a sztorik hogyan folytatódnak mikor megszereztük amit olyannyira kívántunk, s erről azért ne ejtsünk szót mert még nem tartunk itt.

Még nem foghattam kezembe, a Ian Ferguson és Martin Postler által tervezett fajátékokat űrhajókat, még nem jártam velük az atmoszférán túl, még nem hörögtem velük beindítva a fúvókákat és még nem játszottam velük bután magam elé bámulva geostacionárius pályán keringőset. Pedig fogok, mert nem élhetem tovább az életem ugyanazon minőségben, mint eddig ha ezek nem történnek meg.

Szóval itt vannak:

Lehet, hogy kicsit túlkaptam, de a kis édesek együtt 126 dollárba, egyenként 32 dollárba kerülnek. Kell és akitől megkapom bármelyiket, nos azt örökre kebelemre ölelem.